Sign In
Olet tässä: Skip Navigation LinksEtusivu

Elämän erikoisosaaja

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaidemme arjen ja terveyden tueksi palveluita, jotka mahdollistavat hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja erityisopetuksen ammattilaiset ovat täällä teitä varten!

 

 

Osallisuutta ja mahdollisuuksiaTyö- ja päivätoiminnassa tarjotaan monipuolista päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille ja muuta erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Valmentava koulutus antaa erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille valmiuksia työhön ja itsenäiseen elämään.
Kehitysvamma-alan erityisosaajaKTO:n visio on olla länsirannikon sote-alueen erityisosaajakeskus henkilöille, joilla on kehityksellisiä ja neuropsykiatrisia haasteita. KTO:n palvelukokonaisuudet ovat kuntoutus ja asuminen sekä niitä tukevat palvelut.
Oma koti, oma elämäKTO:ssa noudatetaan valtakunnallisia yksilöllisen tuen laatukriteereitä. Palvelut järjestetään niin, että ne vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. KTO:lla on 17 asumisyksikköä eri puolella Varsinais-Suomea.
Yksilöllistä palvelua tuki- ja osaamiskeskuksessaTuki- ja osaamiskeskuksessa tarjotaan tutkimus- ja kuntoutusjaksoja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tutustu esitteeseen ja katso takakannessa oleva esittelyvideo.

  • KTO – kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus
    Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
    erityishuoltopiiri@kto-vs.fi
  • Myllyojantie 2, 21520 Naskarla
  • Vaihde 0400 929 220, ma-pe 8.00-15.00
    Akuuttisairaanhoitaja 050 597 4983
  • Tietosuoja