Sisäänkirjautuminen

 Peimarin asumisvalmennusyksikkö

”Nuori – vankalta pohjalta elämään”

KENELLE

Peimarin asumisvalmennusyksikkö tarjoaa valmennus- ja kuntoutusjaksoja kehitysvammaisille nuorille aikuisille, joilla on avun, tuen ja ohjauksen tarvetta psykososiaalisella osa-alueella. Valmennus- ja kuntoutusjakson aikana asiakkaat opettelevat asumiseen liittyviä asioita omien tavoitteidensa mukaisesti.

SIJAINTI JA TILAT

Peimarin asumisvalmennusyksikkö sijaitsee Paimiossa Naskarlan alueella noin kolmen kilometrin päässä Paimion keskustasta. Bussiyhteydet Turkuun ovat hyvät.

TOIMINTA

Jokaiselle kuntoutujalle suunnitellaan oma henkilökohtainen valmennus- ja kuntoutussuunnitelma, johon asiakkaan lisäksi sitoutuvat myös asumisvalmennusyksikön henkilökunta sekä omaiset ja tukihenkilöt. Kuntoutuksen arviointipalaveri pidetään kerran tai kahdesti vuodessa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valmennus- ja kuntoutuspalaverit toteutetaan moniammatillisesti, ja mukana on mahdollisimman moni niistä henkilöistä, jotka osallistuvat kuntoutuksen toteuttamiseen. Tavoitteena on, että valmennus- ja kuntoutusjakson jälkeen jokaiselle asiakkaalle pystytään löytämään oma koti joko tuetun, ohjatun tai autetun asumismuodon piiristä.

Yhteystiedot

Peimarin asumisvalmennusyksikkö
Timperintie 1 B 29
21530 Paimio
Kartta
050 313 8421

Jaana Latva-Äijö
palveluesimies
040 512 5462

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Jaana Latva-Äijö.jpg