Sisäänkirjautuminen

 Juhalan asumisyksikkö

​”Turvallista elämää yhteisössä maaseudulla” 

KENELLE  

Juhalan asumisyksikkö tarjoaa yhteisömuotoista asumista kehitysvammaisille henkilöille, jotka oireilevat psyykkisesti tai psykososiaalisesti ja joilla on turvattomuuden tunnetta. Liikuntarajoitteisille henkilöille asumisyksikkö soveltuu vain tietyiltä osin monien portaiden ja kynnysten vuoksi. Asiakaspaikkoja on 14.

SIJAINTI JA TILAT

Juhalan asumisyksikkö sijaitsee Perniössä maaseudulla noin seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Juhalassa on suuri päärakennus, jossa jokaisella asiakkaalla on oma huone. Yhteisiä tiloja ovat keittiö, olohuone ja pesutilat. Lammen rannalla on grillikota ja puulämmitteinen sauna, joita käytetään kesäisin. Lisäksi pihapiirissä on hallirakennus, jossa on myös eläintalli.

TOIMINTA

​Asumisyksikkö tarjoaa asiakkaille turvallista ja mielekästä asumista sekä työ- ja päivätoimintaa jokaisen omien resurssien ja mieltymysten mukaisesti. Tavoitteena on, että asiakkaat päättävät omista asioistaan itse ja suoriutuvat arjen toimista, kuten kotitöistä, asioimisesta ja sosiaalisten suhteiden luomisesta, mahdollisimman itsenäisesti. Henkilökunta tukee ja ohjaa asiakkaita yksilöllisten tarpeiden ja kuntoutussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

 

Yhteystiedot

Juhalan asumisyksikkö
Lemuntie 264
25500 Perniö
Kartta
040 574 8306

Päivi Turunen
palveluesimies
050 528 7907

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Päivi Turunen.JPG

  • KTO – kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus
    Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
    erityishuoltopiiri@kto-vs.fi
  • Myllyojantie 2, 21520 Naskarla
  • Vaihde 0400 929 220, ma-pe 8.00-15.00
    Akuuttisairaanhoitaja 050 597 4983
  • Tietosuoja