Sisäänkirjautuminen

 Anttilanhovin asumisyksikkö

Anttilanhovin asumisyksikkö ulkoapäin kuvattuna.

KENELLE

Anttilanhovi tarjoaa pysyvän kodin kymmenelle kehitysvammaiselle aikuiselle, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve on ympärivuorokautista.

SIJAINTI JA TILAT

Anttilanhovi sijaitsee Laitilan keskustassa kävelymatkan päässä palveluista. Asumisyksikkö aloitti toimintansa tammikuussa 2016 kokonaan saneeratuissa tiloissa. Asiakkailla on käytettävissään kaksi yhteistilaa, ja kummankin tilan yhteydessä on viisi vuokrattavaa huonetta. Kaikissa huoneissa on tilava WC ja suihkutila. Talon keskellä on yhteiset sauna- ja pesutupatilat.

TOIMINTA

Anttilanhovin asiakkaat käyvät kukin omien resurssiensa mukaisesti työ- ja päivätoiminnassa Palkeessa, joka on Laitilan kaupungin omistama yksikkö. Asiakkaat osallistuvat mahdollisimman paljon lähiympäristössä oleviin tapahtumiin.

Asumisyksikön toiminnan, suunnittelun ja toteuttamisen perustana on henkilökohtaisesti räätälöity suunnitelma, jossa otetaan huomioon asiakkaan toiveet sekä avun, tuen ja ohjauksen tarpeet. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle hyvä, omannäköinen elämä.

Yhteystiedot

Anttilanhovin asumisyksikkö
Anttilantie 6
23800 Laitila
040 634 1065

Tarja Isoviita
palveluesimies
040 634 2146

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Palveluesimies Tarja Isoviita