Sisäänkirjautuminen

 Auranlaakson asumisyksikkö

"Tukea, apua ja ohjausta oman toiminnan hallintaan"

KENELLE

Auranlaakson asumisyksikkö tarjoaa asumista aikuisille kehitysvammaisille henkilöille, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve psykososiaalisella osa-alueella.

SIJAINTI JA TILAT

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa. Auranlaaksossa asiakkaat asuvat kolmessa kotiryhmässä, joissa jokaisessa on kuusi vuokra-asuntoa, yhteinen avokeittiö ja olohuone sekä katettu terassi piha-alueineen. Lisäksi asiakkailla on käytössään asumisyksikön yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pyykinpesuhuone ja monitoimitila. Palvelut ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

TOIMINTA

Auranlaaksossa noudatetaan valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Asumisyksikössä painotetaan asumisen yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaille oman näköisen elämän. Asumisyksikön toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen perustana on yksilöllisesti räätälöity suunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet sekä avun, tuen ja ohjauksen tarpeet. Henkilökunta turvaa asiakkaan kunnioittavan kohtelun ja ihmisoikeuksien toteutumisen sekä mahdollisuuden olla mukana lähiyhteisön ja yhteiskunnan toiminnassa.

Auranlaaksossa järjestetään asiakkaille toimintakyvyn mukaan suunniteltua tavoitteellista ja kuntouttavaa päivätoimintaa. Päivätoiminta tarjoaa sosiaalisia kontakteja, tukee aikuisuutta sekä edistää ja ylläpitää elämänhallintataitoja mielekkään ja virikkeellisen toiminnan avulla.

 

Yhteystiedot

Auranlaakson asumisyksikkö
Littoistenjärventie 308
20540 Turku
Kartta
Keltainen koti: 040 776 2138
Punainen koti: 040 672 3238
Sininen koti: 040 545 1951
Päivystyspuhelinnumero: 040 660 2001

Siru Mamia
palveluesimies
040 674 2143

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Siru Mamia.JPG