Sisäänkirjautuminen
Olet tässä: Skip Navigation Links > Palvelut > Asumispalvelut

 Asumispalvelut

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa korkeatasoisia asumispalveluita kehitysvammaisille henkilöille. KTO:n asumispalvelujen toiminta on valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaista. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja noudatamme valtakunnallista ohjeistusta yksilöllisen tuen laatukriteereistä. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle oman näköisen elämän.

Tutustu asumispalveluihimme YouTube-videon muodossa.

 


KTO:lla on 16 asumisyksikköä, joissa tarjotaan ympärivuorokautisia asumispalveluja sekä ohjattua ja tuettua asumista. Ympärivuorokautiset asumispalvelut on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ja tukea ympärivuorokautisesti. Ympärivuorokautisia asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Ohjattu ja tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät välttämättä tarvitse henkilökunnan apua, tukea ja valvontaa ympärivuorokautisesti selvitäkseen päivittäisistä toiminnoistaan ja oman elämän hallinnastaan. Ohjattuja ja tuettuja asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Yhteystiedot

Sari Hietala

asumispalvelujen johtaja
040 353 4044

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

  • KTO – kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus
    Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
    erityishuoltopiiri@kto-vs.fi
  • Myllyojantie 2, 21520 Naskarla
  • Vaihde 0400 929 220, ma-pe 8.00-15.00
    Akuuttisairaanhoitaja 050 597 4983 Virka-ajan ulkopuolella
  • Tietosuoja