Sisäänkirjautuminen
Olet tässä: Skip Navigation Links > Palvelut > Asumispalvelut

 Asumispalvelut

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa korkeatasoisia asumispalveluita kehitysvammaisille henkilöille. KTO:n asumispalvelujen toiminta on valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaista. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet ja noudatamme valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle oman näköisen elämän.

Tutustu asumispalveluiden sähköiseen esitteeseen:

 kansilehti.jpg

Tutustu asumispalveluihimme YouTube-videon muodossa:

 


KTO:lla on useita asumisyksikköjä, joissa tarjotaan ympärivuorokautisia asumispalveluja sekä ohjattua ja tuettua asumista. Ympärivuorokautiset asumispalvelut on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ja tukea ympärivuorokautisesti. Ympärivuorokautisia asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Ohjattu ja tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät välttämättä tarvitse henkilökunnan apua, tukea ja valvontaa ympärivuorokautisesti selvitäkseen päivittäisistä toiminnoistaan ja oman elämän hallinnastaan. Ohjattuja ja tuettuja asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Yhteystiedot

Sari Hietala

asumispalvelujen johtaja
040 353 4044

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi