Sisäänkirjautuminen
Olet tässä: Skip Navigation Links > Palvelut > Asumispalvelut

 Asumispalvelut

Tarjoamme korkeatasoisia asumispalveluita kehitysvammaisille henkilöille. Toimintamme on valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaista.

Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä. Asumispalvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle omannäköisen elämän.

Tutustu asumispalveluiden sähköiseen esitteeseen:

 kansilehti.jpg

Tutustu asumispalveluihimme YouTube-videon muodossa:

 


Tarjoamme ympärivuorokautisia asumispalveluja sekä ohjattua ja tuettua asumista useissa asumisyksiköissä ympäri Varsinais-Suomen. Ympärivuorokautiset asumispalvelut on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ja tukea ympärivuorokautisesti. Ympärivuorokautisia asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Ohjattu ja tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät välttämättä tarvitse henkilökunnan apua, tukea ja valvontaa ympärivuorokautisesti selvitäkseen päivittäisistä toiminnoistaan ja elämänhallinnastaan. Ohjattuja ja tuettuja asumispalveluja tarjoavia yksiköitä ovat:

Yhteystiedot

Sari Hietala

asumispalvelujen johtaja
040 353 4044

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi