Sisäänkirjautuminen

 Hanhenpuiston asumisyksikkö

”Autismikuntoutusta yksilöllisen tuen avulla”

KENELLE

Hanhenpuiston asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumispalvelua sekä osallisuutta edistävää toimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville henkilöille. Hanhenpuisto on avohuollon yksikkö, jossa on kaksitoista asiakaspaikkaa.

SIJAINTI JA TILAT

Hanhenpuiston asumisyksikkö sijaitsee Loimaan Alastarolla. Lähipalvelut, kuten kauppa ja kirjasto, ovat kävelymatkan päässä. Loimaan keskustaan on matkaa noin 17 kilometriä.

Hanhenpuistossa asiakkaat asuvat vuokrattavissa huoneissa, ja asiakkaiden käytössä on myös yhteisiä tiloja ja terassi. Yhteisiin tiloihin kuuluu olohuone, keittiö, kodinhoitohuone, rentoutumishuone, pesutilat ja osallisuutta edistävän toiminnan käyttöön tarkoitettu päivätoimintahuone.

TOIMINTA

Hanhenpuiston asumisyksikössä tavoitteena on asiakkaan laaja-alainen tukeminen arjessa siten, että palvelun piirissä oleva asiakas kokee olevansa tärkeä ja pystyvänsä itse vaikuttamaan asioihin omalla toiminnallaan. Jokaisella asiakkaalla on käytössään henkilökohtainen visuaalinen päivä- ja viikko-ohjelma. Yksilöllisyyden huomioimisella pyritään mahdollistamaan asiakkaille hyvä ja mielekäs elämä.

Hanhenpuistossa toteutetaan päivittäin suunniteltua ja tavoitteellista osallisuutta edistävää toimintaa, jolla vahvistetaan asiakkaan omatoimista selviytymistä arkielämän toiminnoista ja edistetään sosiaalista vuorovaikutusta. Lähtökohtana ovat asiakkaan voimavarat ja vahvuudet.

VIA -hanke, arvio Hanhenpuistosta:

http://www.vike.fi/via/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=46

 

Yhteystiedot

Hanhenpuiston asumisyksikkö
Virttaantie 6
32440 Alastaro
040 180 5239

Else Paju
palveluesimies
040 662 3383

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi