Sisäänkirjautuminen

 Hanhenpuiston asumisyksikkö

”Autismikuntoutusta yksilöllisen tuen avulla”

KENELLE

Hanhenpuiston asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumispalvelua sekä päivätoimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville henkilöille. Hanhenpuisto on avohuollon yksikkö, jossa on kahdeksan asiakaspaikkaa.

SIJAINTI JA TILAT

Hanhenpuiston asumisyksikkö sijaitsee Loimaan Hirvikoskella. Lähipalvelut, kuten kauppa, kirjasto ja uimahalli, ovat kävelymatkan päässä. Loimaan keskustaan on matkaa noin kuusi kilometriä.

Hanhenpuistossa asiakkaat asuvat vuokrattavissa huoneissa, ja asiakkaiden käytössä on myös yhteisiä tiloja ja iso aidattu takapiha. Yhteisiin tiloihin kuuluu kaksi olohuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, pesutilat ja päivätoiminnan käyttöön tarkoitettu rentoutus-/päivätoimintahuone.

TOIMINTA

Hanhenpuiston asumisyksikössä tavoitteena on asiakkaan laaja-alainen tukeminen arjessa siten, että palvelun piirissä oleva asiakas kokee olevansa tärkeä ja pystyvänsä itse vaikuttamaan asioihin omalla toiminnallaan. Jokaisella asiakkaalla on käytössään henkilökohtainen visuaalinen päivä- ja viikko-ohjelma. Yksilöllisyyden huomioimisella pyritään mahdollistamaan asiakkaille hyvä ja mielekäs elämä.

Hanhenpuistossa toteutetaan päivittäin suunniteltua ja tavoitteellista päivätoimintaa, jolla vahvistetaan asiakkaan omatoimista selviytymistä arkielämän toiminnoista ja edistetään sosiaalista vuorovaikutusta. Lähtökohtana ovat asiakkaan voimavarat ja vahvuudet.

VIA -hanke, arvio Hanhenpuistosta:

http://www.vike.fi/via/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=46

 

Yhteystiedot

Hanhenpuiston asumisyksikkö
Hanhentie 4
32210 Loimaa
040 180 5239

Marjo Pohjonen
vs. palveluesimies
040 6316172

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi


  • KTO – kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus
    Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
    erityishuoltopiiri@kto-vs.fi
  • Myllyojantie 2, 21520 Naskarla
  • Vaihde 0400 929 220, ma-pe 8.00-15.00
    Akuuttisairaanhoitaja 050 597 4983 Virka-ajan ulkopuolella
  • Tietosuoja