Sisäänkirjautuminen

 Kuunarin asumisyksikkö

Kuunarin asumisyksikkö ulkoapäin kuvattuna.

"Oman näköinen hyvä elämä"

KENELLE

Kuunarin asumisyksikkö on 18-paikkainen avohuollon yksikkö. Yksikkö on tarkoitettu seniori-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve on kasvanut.

SIJAINTI JA TILAT

Kuunarin asumisyksikkö sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toiminta tapahtuu uudessa kerrostalossa, jossa on nykyaikaiset toimintatilat. Jokaisella asiakkaalla on oma kylpyhuoneella varustettu huone. Yhteisiin tiloihin kuuluu kaksi olohuonetta, iso keittiö-ruokasali, sauna sekä kodinhoitotilat. Talossa on myös kuntosali ja oleskelupiha.

TOIMINTA

Kuunarissa toiminnan lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet.  Jokaiselle asiakkaalle järjestetään tuki ja palvelut siten, että omannäköinen, hyvä elämä mahdollistuu. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle pysyvä loppuelämän koti, jonka palvelut muuntuvat ikääntymisen tuomien tarpeiden mukaisesti.

Kuunarissa järjestetään päivittäin viriketoimintaa, johon asiakkaat voivat halutessaan osallistua.  Lisäksi asiakkaat tekevät retkiä ja osallistuvat aktiivisesti lähiyhteisöjen toimintaan.

​Yhteystiedot

Kuunarin asumisyksikkö
Helsinginkatu 13 A 2
20500 Turku
Kartta
040 545 4812

Pirjo Valjanen
palveluesimies
040 674 1857

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Palveluesimies Pirjo Valjanen