Sisäänkirjautuminen
Olet tässä: Skip Navigation Links > Palvelut > Kuntoutuspalvelut

 Kuntoutuspalvelut

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen uudet tilat Paimion Naskarlanmäellä otettiin käyttöön vuoden 2017 alussa. Kuntoutuskeskuksessa tarjotaan tutkimusta, arviointia ja lyhyt- ja pitkäkestoista kuntoutusta sekä kriisipalveluita asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Kuntoutuspalveluja tarjoavat yksiköt ovat:

Kuntoutuspalveluihin voi kuulua järjestettyä päivätoimintaa tuki- ja osaamiskeskuksessa:

  • Työllistymistä edistävä toiminta
  • Osallisuutta edistävä toiminta 

Suun terveydenhuollossa toteutetaan hampaiden tutkimusta ja hoitoa vammaisille henkilöille, joiden hammashoito ei onnistu perusterveydenhuollossa ja jotka eivät kuitenkaan tarvitse anestesiassa suoritettavaa tutkimusta tai hoitoa.

Tutustu kuntoutuskeskuksen esittelyvideoon!

Asiakkaaksi


Tuki- ja osaamiskeskuksen asiakkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä kotikunnan vammaispalveluista vastaavaan sosiaalityöntekijään. Kotikunnan sosiaalityöntekijä ottaa yhteyttä KTO:n sosiaalityöntekijään ja tekee tarvittavan lähetteen tai palvelupyynnön, joka toimii samalla maksusitoumuksena. Palveluihin voidaan hakeutua myös terveydenhuollosta saadulla lähetteellä ja maksusitoumuksella.

Virka-ajan ulkopuolella palveluihin hakeudutaan TYKS:n yhteispäivystyksen ja edelleen sieltä päivystävän lääkärin tai sosiaalipäivystyksen kautta. Päivystyksellisissä tilanteissa ota yhteyttä KTO:n akuuttisairaanhoitajaan puhelinnumeroon 050 597 4983.

Yhteystiedot

Kuntoutuspalvelujen johtaja
Marjut Mäki-Torkko
040 663 2393
sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@kto-vs.fi

Marjut Mäki-Torkko.jpg

KTO:n tuki- ja osaamiskeskus
Käyntiosoite:
Naskarlanraitti 3
21520 Naskarla (Paimio)

kartta

Postiosoite:
Myllyojantie 2
21520 Naskarla

Puhelinvaihde: 0400 929 220 (ma–pe klo 8.00–15.00)