Sign In
Olet tässä: Skip Navigation LinksEtusivu

Elämän erikoisosaaja

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme asiakkaidemme arjen ja terveyden tueksi palveluita, jotka mahdollistavat hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja erityisopetuksen ammattilaiset ovat täällä teitä varten!

 

 

Osallisuutta ja mahdollisuuksiaTyöllistymistä ja osallisuutta edistävät toiminnat tarjoavat monipuolista päiväaikaista toimintaa kehitysvammaisille tai muuta erityistä tukea tarvitseville. Elämäntaitovalmennuksessa annetaan valmiuksia työhön ja itsenäiseen elämään.
Kehitysvamma-alan erityisosaajaKTO:n visio on olla länsirannikon sote-alueen erityisosaajakeskus henkilöille, joilla on kehityksellisiä ja neuropsykiatrisia haasteita. Palvelukokonaisuutemme ovat kuntoutus ja asuminen sekä niitä tukevat palvelut.
Oma koti, oma elämäNoudatamme KTO:ssa valtakunnallisia yksilöllisen tuen laatukriteereitä. Järjestämme palvelut siten, että ne vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. KTO:lla on 17 asumisyksikköä eri puolella Varsinais-Suomea.
Yksilöllistä palvelua tuki- ja osaamiskeskuksessaKuntoutuspalvelumme tarjoavat tutkimus-, kuntoutus- ja kriisijaksoja, joihin sisältyy asiantuntija- sekä lääketieteellisiä erityispalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Järjestämme myös lyhytaikaisjaksoja perheen tukemiseksi.

 • KTO – kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus
  Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä
  Myllyojantie 2, 21520 Naskarla
  erityishuoltopiiri@kto-vs.fi
 • Vaihde 0400 929 220, ma-pe 8.00-15.00
  Akuuttisairaanhoitaja 050 5974983 arkisin klo 14-07 ja viikonloppuisin ja juhlapyhinä 24h
  Asiantuntijasairaanhoitaja 040-8445606 arkisin klo 8-14
 • Sähköinen asiointi
  Tietosuoja