KTO:laisuus näkyväksi viestinnällä
-

Julkaistu

KTO:laisuus näkyväksi viestinnällä

Viestintä ei ole vain sanomien vaihdantaa vaan myös ymmärryksen ja merkitysten luomista – viestinnällä tuomme esille, mitä KTO:laisuus on.

Teksti: Seija Aaltonen

Meillä KTO:ssa viestintä on tärkeä työkalu päivittäisessä toiminnassamme, mutta sillä on myös merkittävä itseisarvo. Haluamme panostaa jatkossa aiempaa enemmän viestintäämme, ja nämä uudet verkkosivumme ovat askel eteenpäin viestinnän kehittämisessä.

Viestintä ei ole vain sanomien vaihdantaa. Sillä luodaan merkityksiä ja yhteistä ymmärrystä esimerkiksi siitä, mikä KTO on, keitä me KTO:laiset olemme ja minkä eteen teemme töitä joka päivä. KTO:laisuus perustuu yhteisiin arvoihimme: oikeudenmukaisuuteen, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen ja arvostavaan vuorovaikutukseen.

Haluamme viestinnällämme tuoda esille arvojamme ja niiden toteuttamista – tehdä KTO:ta ja toimintaamme näkyvämmäksi. Viestinnän kehittämisen tavoitteena on myös ryhmäyttää työntekijöitä, meitä KTO:laisia. Hyvin toimivan ryhmän yhteistulos on aina enemmän kuin ryhmän yksittäisten työntekijöiden töiden summa.

Uudet verkkosivumme monipuolistavat viestintäämme. Blogissa ääneen pääsevät työntekijämme, ja artikkeleissamme kerromme erilaisia tarinoita niin asiakkaistamme, työntekijöistämme kuin alastammekin – meille tärkeistä asioista. Verkkosivujen lisäksi olemme aktivoituneet viestinnässä sosiaalisen median kanavilla. Facebook-, LinkedIn- ja Instagram-tileiltämme voit seurata värikästä arkeamme eri yksiköissämme ympäri Varsinais-Suomen.

Toimiva viestintä on molemminsuuntaista – ollaan siis yhteyksissä!

 

Kirjoittaja

Kuva kirjoittajasta Seija Aaltonen
Seija Aaltonen

Kirjoittaja on kuntayhtymän johtaja ja psykiatrian erikoislääkäri.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!