Uudet oppisopimusopiskelijat aloittivat KTO:lla
-

Julkaistu

Uudet oppisopimusopiskelijat aloittivat KTO:lla

Uudet oppisopimusopiskelijat aloittivat lähihoitajaopintonsa KTO:lla. Jokaisella opiskelijalla on oma kotiyksikkönsä, jossa he työskentelevät ja saavat ammatillista koulutusta 2,5 vuoden ajan.

Perehdytyspäivän ohjelmalappu, jossa näkyy muun muassa aamukahvi, alkusanat, palvelussuhdetyöasiat ja asiakasturvallisuus. Etualalla on KTO:n logolla varustettu purkki ja taustalla avainnauha.

 

Tänään 11 opiskelijaa aloitti lähihoitajan oppisopimusopinnot KTO:lla. Ensimmäisen päivän ohjelmaan sisältyi perehtymistä organisaatioon, ja huomisesta alkaen opiskelijat työskentelevät ja saavat ammatillista koulutusta omassa kotiyksikössään.

Oppisopimusopiskelijat työskentelevät kymmenessä eri yksikössä. Mukana ovat Kepsy, Laneku, Nepsy 1 ja 2 sekä Koskelan asumisyksikkö Paimiosta, Palomäen ja Verkarannan asumisyksiköt Liedosta, Kuunarin asumisyksikkö Turusta, Liuskallion asumisyksikkö Mynämäeltä sekä Osallisuutta edistävän toiminnan yksikkö Turusta.

– On hienoa saada innokkaita opiskelijoita kouluttautumaan tärkeään ammattiin juuri meillä, kommentoi opiskelija-asioista vastaava rekrytointikoordinaattori Kati Helttula.

Oppisopimuskoulutus järjestetään yhteistyössä Salon seudun koulutuskuntayhtymä SSKKY:n kanssa, ja nyt aloittaneet opiskelijat ovat toinen KTO:n ja SSKKY:n yhteinen oppisopimusryhmä. Koulutus kestää 2,5 vuotta, ja opiskelijoilla on työssäoppimisen lisäksi yksi koulupäivä viikossa.

– Tavoitteena on, että saamme työllistää nämä tulevat lähihoitajat myös valmistumisen jälkeen omiin yksiköihimme, Helttula kertoo.

 


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!