Asumispalvelut
-

Asumispalvelut

 

Tarjoamme 17 asumisyksikössämme korkeatasoisia asumispalveluita kehitysvammaisille ihmisille. Asumisyksikkömme sijaitsevat Varsinais-Suomessa, ja yksikkömme mahdollistavat monimuotoisen asumisen niin keskustan läheisyydessä kuin maaseudun idyllissäkin. 

Hoitaja on lähellä asiakasta, asiakas hymyilee.

Asumisyksikkömme

Kaarina: Auranlaakso
Kemiönsaari: Merenhelmi, Strandvik
Laitila: Anttilanhovi, Pajukuja, Teollisuustie
Lieto: Palomäki, Verkaranta
Loimaa: Viklonpuisto
Mynämäki: Liuskallio
Paimio: Koskela, Naskarla, Peimarin asumisvalmennus
Sauvo: Sauvo
Turku: Kuunari, Paaskunta, RokkikotiLähtökohtana asiakkaan oikeudet ja tarpeet

Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet: palvelujen järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat asiakkaan yksilölliset tarpeet. Tavoitteenamme on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaalle hyvän, omannäköisen elämän.

Toimintamme on valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaista, ja noudatamme toiminnassamme valtakunnallisia asumisen tuen laatukriteereitä.

Tarjoamme asiakkaillemme sekä ympärivuorokautisia asumispalveluja että ohjattua ja tuettua asumista. Ympärivuorokautiset asumispalvelut on tarkoitettu asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ja tukea ympäri vuorokauden. Ohjattu ja tuettu asuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät välttämättä tarvitse henkilökunnan apua, tukea ja valvontaa ympärivuorokautisesti.

Lisätietoja

Salonen, Maiju

vs. asumispalvelujen johtaja