-

Anttilanhovin asumisyksikkö

Anttilanhovi ulkoapäin.

 

 

 

 

 

 

 

Anttilanhovin asumisyksikkö tarjoaa kodin kymmenelle kehitysvammaiselle aikuiselle, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve on ympärivuorokautista.

Asumisyksikön asiakkailla on omat huoneet, joissa on tilava WC ja suihkutila. Lisäksi asiakkailla on käytettävissä kaksi yhteistilaa esimerkiksi oleskeluja ja ruokailuja varten, ja talon keskellä on yhteiset sauna- ja pesutupatilat.  Anttilanhovi on aloittanut toimintansa vuonna 2016 täysin saneeratuissa tiloissa. Asumisyksikkö sijaitsee keskustan tuntumassa, ja palvelut ovat vain kävelymatkan päässä.

Anttilanhovin asiakkaat käyvät kukin omien resurssiensa mukaisesti työ- ja päivätoiminnassa Laitilan kaupungin monipalvelukeskus Palkeessa. Lisäksi asiakkaat osallistuvat mahdollisimman paljon lähiympäristössä oleviin tapahtumiin.

Asumisyksikön toiminnan sekä sen suunnittelun ja toteuttamisen perustana on henkilökohtaisesti räätälöity suunnitelma. Suunnitelmassa otetaan huomioon asiakkaan toiveet sekä avun, tuen ja ohjauksen tarpeet – tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle hyvä, omannäköinen elämä.

Palveluesimies

Isoviita, Tarja

palveluesimies, Anttilanhovi

Yksikkö

Anttilanhovi, Laitila

Anttilantie 6, 23800 Laitila