-

Auranlaakson asumisyksikkö

Auranlaakson asumisyksikössämme tarjoamme asumista 18 aikuiselle kehitysvammaiselle henkilölle, joilla on suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve psykososiaalisella osa-alueella.

Auranlaaksossa asiakkaat asuvat kolmessa kotiryhmässä, joissa jokaisessa on kuusi vuokra-asuntoa, yhteinen avokeittiö ja olohuone sekä katettu terassi piha-alueineen. Lisäksi asiakkailla on käytössään asumisyksikön yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pyykinpesuhuone ja monitoimitila.

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa. Palvelut ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä asumisyksiköstä.

Asumisyksikön toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen perustana on yksilöllisesti räätälöity suunnitelma, jossa huomioidaan asiakkaan toiveet sekä avun, tuen ja ohjauksen tarpeet. Järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asiakkaille omannäköisen elämän.

Painotamme asumisen yksilöllisyyttä ja asiakkaidemme itsemääräämisoikeutta. Henkilökunta turvaa asiakkaan kunnioittavan kohtelun ja ihmisoikeuksien toteutumisen sekä mahdollisuuden olla mukana lähiyhteisön ja yhteiskunnan toiminnassa.

Palveluesimies

Kujala, Taija

palveluesimies, Auranlaakso

Yksikkö

Auranlaakso, Kaarina

Littoistenjärventie 308 D, 20540 Turku. Alla olevat puhelinnumerot: keltainen koti, punainen koti, sininen koti ja päivystysnumero (24/7).