-

Kuunarin asumisyksikkö

Kuunarin asumisyksikkömme on tarkoitettu seniori-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille, joiden avun, tuen ja ohjauksen tarve on kasvanut. Kuunari on avohuollon yksikkö, jossa on 18 asiakaspaikkaa.

Asumisyksikössämme jokaisella asiakkaalla on oma huone, jossa on WC- ja suihkutilat. Yhteisiin tiloihin kuuluvat kaksi olohuonetta, iso keittiö ja ruokasali, sauna sekä kodinhoitotilat. Talossa on myös kuntosali sekä piha oleskelua varten.

Asumisyksikön nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat uudehkossa kerrostalossa. Kuunari on hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun keskustan liepeillä; myös jokiranta ja lähiluonto ovat kävelymatkan päässä.

Kuunarissa järjestetään päivittäin viriketoimintaa, johon asiakkaat voivat halutessaan osallistua.  Lisäksi asiakkaat tekevät retkiä ja osallistuvat aktiivisesti lähiyhteisöjen toimintaan.

Kuunarissa tavoitteena on tarjota asiakkaalle pysyvä loppuelämän koti, jonka palvelut muuntuvat ikääntymisen tuomien tarpeiden mukaisesti. Toiminnan lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet, ja jokaiselle asiakkaalle järjestetään tuki ja palvelut siten, että omannäköinen, hyvä elämä mahdollistuu.

Palveluesimies

Suomi, Reija

palveluesimies, Kuunari

Yksikkö

Kuunari, Turku

Helsinginkatu 13 A 2, 20500 Turku