-

Liuskallion asumisyksikkö

 

Liuskallion asumisyksikössämme tarjoamme ympärivuorokautista asumista yhdelletoista kehitysvammaiselle aikuiselle, joilla on suuri fyysisen avun ja tuen tarve. Lisäksi yksikössämme on yksi asumisvalmennus- tai lyhytaikaishoidon paikka.  Asumisyksikkömme tarjoaa myös tuettua asumista kolmelle kehitysvammaiselle nuorelle aikuiselle, jotka tarvitsevat ohjausta asumisen tueksi.

Ympärivuorokautisissa asumispalveluissa jokaisella asiakkaalla on oma tilava huone ja kylpyhuone. Tuetussa asumisessa asunnoissa on keittiö, makuuhuone ja kylpyhuone sekä oma ulko-ovi ja ovi yhteisiin tiloihin. Asiakkaat voivat sisustaa omat huoneensa mieleisellään tavalla. Kaikkien Liuskallion asiakkaiden käytössä ovat yhteinen olohuone, keittiö ja sauna.

Liuskallion asumisyksikkö sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, reilun kilometrin päässä Mynämäen keskustasta. Kävelymatkan päässä on myös Koivikkokujan toimintakeskus, jossa asiakkaat voivat käydä työ- ja päivätoiminnassa.

Asumisyksikön toiminta on ulospäin suuntaavaa, osallistavaa ja tarpeen mukaan jäsenneltyä: asiakkaat voivat harrastaa, käydä töissä, opiskella tai käydä päivä- ja työtoiminnassa kykyjensä ja mieltymystensä mukaisesti.

Palveluesimies

Tepponen, Heli

palveluesimies, Liuskallio

Yksikkö

Liuskallio, Mynämäki

Sorsantie 4, 23100 Mynämäki