-

Merenhelmen asumisyksikkö

Merenhelmen asumisyksikkömme tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille henkilöille, joilla on yksilöllisiä avun ja tuen tarpeita. Asumisyksikössämme on 25 asiakaspaikkaa.

Asumisyksikössämme on suuri päärakennus, joka jakaantuu neljään siipeen. Jokaisella asiakkaalla on oma huone ja kylpyhuone, jotka hän saa sisustaa mieleisellään tavalla. Yhteisessä käytössä on kolme viihtyisää oleskelutilaa, saunaosasto, pyykkihuone, keittiö sekä toimintatila. Aidatulla sisäpihalla on myös suuri grillikatos, kasvihuone ja istutuslaatikoita, joita hyödynnetään kesäisin aktiivisesti. Asumisyksikkömme kaikki tilat ovat esteettömiä.

Merenhelmen asumisyksikkö sijaitsee Kemiön keskustassa. Palvelut ovat lähellä, mutta asumisyksikön ympäristö on rauhallisella paikalla.

Asumisyksikkö tarjoaa asukkaille turvallista, yhteisöllistä asumista sekä virikkeellistä toimintaa jokaisen omien tavoitteiden ja mieltymysten mukaisesti. Asumisyksikön toiminnan perustana on kunkin asukkaan yksilöllinen suunnitelma, jossa huomioidaan toiveet sekä avun, tuen ja ohjauksen tarpeet.

Palveluesimies

Hirvelä, Teresa

palveluesimies, Merenhelmi

Yksikkö

Merenhelmi, Kemiö

Koulutie 12, 25700 Kemiö