Peimarin asumisvalmennus
-

Peimarin asumisvalmennusyksikkö

Peimarin asumisvalmennusyksikkömme tarjoaa valmennus- ja kuntoutusjaksoja kehitysvammaisille nuorille aikuisille, joilla on avun, tuen ja ohjauksen tarvetta psykososiaalisella osa-alueella. 

Valmennus- ja kuntoutusjaksojen aikana asiakkaamme opettelevat asumiseen liittyviä asioita omien tavoitteidensa mukaisesti. Jaksojen aikana asiakkaat asuvat omissa huoneissaan.

Peimarin asumisvalmennusyksikkömme sijaitsee Paimiossa, Naskarlan alueella. Matkaa Paimion keskustaan on noin kolme kilometriä, ja Peimarista on myös hyvät bussiyhteydet esimerkiksi Turkuun.

Suunnittelemme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen valmennus- ja kuntoutussuunnitelman. Asiakkaan lisäksi suunnitelmaan sitoutuvat asumisvalmennusyksikön henkilökunta sekä asiakkaan omaiset ja tukihenkilöt. Pidämme moniammatillisen kuntoutuksen arviointipalaverin kerran tai kahdesti vuodessa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tavoitteena on, että valmennus- ja kuntoutusjakson jälkeen jokaiselle asiakkaalle löytyy oma koti joko tuetun, ohjatun tai autetun asumismuodon piiristä.

Palveluesimies

Salminen, Mika

palveluesimies, Naskarla ja Peimarin asumisvalmennus

Yksikkö

Peimarin asumisvalmennus, Paimio

Timperintie 1 B 29, 21530 Paimio