-

Verkarannan asumisyksikkö

Verkarannan asumisyksikkömme on avohuollon yksikkö, jossa on 27 asiakaspaikkaa. Yksikkö koostuu kolmesta erilaisesta kodista: koti 1:n asiakkaat hyötyvät kevyestä tuesta ja ohjauksesta, koti 2:n asiakkaat ovat ikääntyviä ja tarvitsevat hoidollisempaa osaamista ja koti 3:ssa asuu kaikenikäisiä asiakkaita, pääasiassa tällä hetkellä 20–40-vuotiaita. 

Koti 1:n asiakkaat asuvat itsenäisesti yksiöissä, joihin kuljetaan yleisestä rappukäytävästä. Jokaisessa yksiössä on oma keittiö ja kylpyhuone. Asiakkaat voivat myös halutessaan varata itselleen saunavuoron yksikössä sijaitsevasta saunasta, jonka yhteydessä on tilava pesuhuone. Koti 1:n asiakkaat saavat palvelut jalkautuvina palveluina, eli tuki ja apu viedään suoraan asiakkaan omaan kotiin.

Koti 2:n ja koti 3:n asiakkaat asuvat vuokrattavissa huoneissa, joissa on kylpyhuone. Heidän käytössään on myös yhteisiä tiloja, olohuone–keittiö-yhdistelmä sekä kodinhoitohuone. Koti 2:ssa asiakkaiden arkea rytmittää jokaiselle räätälöity työ- ja päivätoiminta ja tukea ja ohjausta on saatavilla ympäri vuorokauden. Koti 3:ssa on työntekijä läsnä ympäri vuorokauden ja nuorten asiakkaiden kanssa harjoitellaan arjen perustaitoja ja vahvistetaan osallisuutta yhteiskuntaan.

Verkarannan asumisyksikkö sijaitsee Liedon Littoisissa vanhassa Verkatehtaassa, aivan Littoistenjärven kupeessa. Asumisyksikön läheisyydessä on kaikki tarvittavat peruspalvelut, ja linja-autot kulkevat yksikön pihasta Turun keskustaan.

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllisen suunnitelman ja tavoitteet, joilla pyritään saavuttamaan mielekäs elämä. Tavoitteenamme on luoda kullekin asiakkaalle hyvät mahdollisuudet hyvinvointiin sekä turvalliseen ja terveelliseen elämään. Jokapäiväisissä toiminnoissa kannustetaan omatoimisuuteen ja turvataan itsemääräämisoikeus.

 

Palveluesimies

Kainulainen, Annukka

palveluesimies, Verkaranta

Yksikkö

Verkaranta, Turku

Verkaranta 7 E, 20660 Littoinen. Alla olevat puhelinnumerot: koti 1, koti 2 ja koti 3.