-

Viklonpuisto

Viklonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumispalvelua sekä osallisuutta edistävää toimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville henkilöille. Viklonpuisto on avohuollon yksikkö, jossa on kaksitoista asiakaspaikkaa.

Asumisyksikössämme on kolme solua, joissa kussakin asuu neljä asiakasta vuokrattavissa huoneissa. Jokaisessa solussa on yhteinen olohuone ja ruokailutilat, minkä lisäksi käytössä on monitoimitila sekä sauna ja pesutilat. Asumisyksikössä on aidattu piha-alue.

Viklonpuisto sijaitsee uusissa, vuonna 2021 valmistuneissa tiloissa Loimaan Hirvikoskella. Palvelut sijaitsevat noin viiden kilometrin päässä Loimaan keskustassa, ja asumisyksikön lähellä on esimerkiksi kauppoja ja kävelyreittejä.

Tavoitteenamme on asiakkaan laaja-alainen tukeminen arjessa siten, että hän kokee olevansa tärkeä ja pystyvänsä vaikuttamaan asioihinsa omalla toiminnallaan. Jokaisella asiakkaalla on käytössään henkilökohtainen visuaalinen päivä- ja viikko-ohjelma.

Viklonpuistossa on suunniteltua ja tavoitteellista osallisuutta edistävää toimintaa päivittäin. Sen avulla vahvistetaan asiakkaan omatoimista selviytymistä arkielämän toimista ja edistetään sosiaalista vuorovaikutusta. Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan voimavarat ja vahvuudet.

 

Palveluesimies

Paju, Else

palveluesimies, Viklonpuisto

Yksikkö

Viklonpuisto, Loimaa

Viklontie 2, 32210 Loimaa. Alla olevat puhelinnumerot: A Meri, B Niitty ja C Metsä. Päivystävä numero on B Niitty eli 040 180 5239.