Palveluihin hakeutuminen
-

Palveluihin hakeutuminen

Palveluihimme hakeudutaan oman kotikunnan sosiaalityön kautta: kehitysvammapalveluista tai vammaispalveluista vastaava työntekijä tekee tarvittavan lähetteen tai palvelupyynnön, joka toimii myös maksusitoumuksena. Palveluihimme voi hakeutua myös terveyskeskuksesta tai erikoissairaanhoidosta saadulla lähetteellä ja maksusitoumuksella.

Palveluohjauksemme neuvoo niin viranomaistahoja kuin asiakkaita ja heidän läheisiään. Palveluohjauksestamme voi kysyä neuvoa esimerkiksi tarjolla oleviin palveluihin tai niihin hakeutumiseen. Ohjaamme asiakkaan tarvittaessa eteenpäin kotikunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin.

Palveluohjaukseemme voi olla suoraan yhteydessä soittoaikoinamme: ma–ti klo 12–13.30, ke–to klo 9–11.30 ja pe klo 10–11.30.

Palveluihimme on kuitenkin hakeuduttava lääkäripäivystyksen kautta, jos on tarvetta kriisipaikalle – päivystyksessä tarkastetaan, ettei oireilu johdu somaattisista syistä. Sosiaalipäivystys huolehtii maksusitoumuksen järjestämisestä virka-ajan ulkopuolella. Lisätietoja päivystyksellisestä palveluihin hakeutumisesta voi kysyä KTO:n akuuttisairaanhoitajalta.

Lataa palvelupyyntölomake (Word) tästä. Lomakkeen lähetysohjeet löydät tiedoston lopusta.

Palveluohjaus, asiantuntijapalvelut

Soittoaika ma–ti klo 12–13.30, ke–to klo 9–11.30 ja pe klo 10–11.30

Akuuttisairaanhoitaja,

Arkisin klo 14–07, viikonloppuisin ja juhlapyhinä 24/7.