Työnhakijalle
-

Tule meille tekemään merkityksellistä työtä!

Hyväksy markkinointievästeet nähdäksesi tämän videon.


Etsimme  asumis- ja kuntoutusyksikköihimme sosiaali- ja terveysalan osaajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että sijaisuuksiin – etsimmekö sinua? Katso avoimet työpaikkamme verkkosivuiltamme tai Kuntarekrystä ja hae mukaan innostavaan työyhteisöömme!

Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus KTO:ssa työskentelee yli 600 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Moniammatillinen työyhteisömme tekee töitä sen eteen, että jokaisella asiakkaallamme on parhaat edellytykset hyvään ja omannäköiseen elämään. 

Yhteisöllisyys, turvallisuus, oikeudenmukaisuus ja arvostava vuorovaikutus ovat arvojamme, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme niin työnantajana kuin palveluiden tuottajanakin. Meille on tärkeää, että KTO:ssa on jokaisen hyvä olla ja työskennellä. 

Panostamme ammattitaitoon ja osaamisen kehittämiseen: tarjoamme jatkuvasti työntekijöillemme koulutuksia, jotka vahvistavat ja kehittävät heidän osaamistaan. Viemme myös kehitysvamma-alaa eteenpäin esimerkiksi erilaisin hankkein ja tutkimuksin.

 

Töitä ympäri Varsinais-Suomen

Tarjoamme asiakkaillemme tutkimusta, arviointia, lyhyt- ja pitkäkestoista kuntoutusta sekä kriisipalveluita kuntoutuskeskuksessamme Paimiossa. Tutkimus-, kriisi- ja kuntoutuspalvelujen lisäksi tarjoamme asumispalveluita yhdeksän kunnan alueella: Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Laitilassa, Liedossa, Loimaalla, Mynämäellä, Paimiossa, Sauvossa ja Turussa.

Kaikkiaan KTO:lla on viisi kuntoutusyksikköä ja 17 asumisyksikköä – olisiko joku niistä sinun tuleva työpaikkasi?

Tutustu meihin!

Minkälaista on arki ja työskentely KTO:lla? Mitä KTO:n eri yksiköissä tehdään? 

KTO:n arkeen pääset tutustumaan sosiaalisen median kanavillamme. Instagram-tilillämme seurataan joka viikko jonkin yksikkömme arkea, minkä lisäksi Facebook- ja LinkedIn-sivullemme päivitellään aktiivisesti yksiköidemme kuulumisia. Somekanavillemme pääset sivun lopussa olevia kuvakkeita painamalla.

 

Lue myös työntekijöidemme haastatteluja: 

Lisätietoja

Helttula, Kati

rekrytointikoordinaattori

Elämäntaitovalmennuksen väki kävi nauttimassa aurinkoisesta syysilmasta ja markkinahumusta Turun jokirannassa! Kansainvälisiltä Suurmarkkinoilta...

KTO:n asiantuntija- ja kehittämispalveluiden johtaja Oili Sauna-aho oli luennoimassa emotionaalisesta kehityksestä, jota voidaan pitää uutena...

Syksyistä #työnhakutorstai'ta! Me etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia tekemään merkityksellistä työtä kehitysvammaisten ja erityistä...

Syyskuussa KTO:lla vietetään toista kertaa Lupa tuntea -teemapäivää. Se on KTO:n asiakkaiden oma koulutuspäivä, jonka ohjelma on rakennettu...