Hoitaja/hoitajaopiskelija, Palomäki, Lieto
-

Julkaistu

Hoitaja/hoitajaopiskelija, Palomäki, Lieto

Hei sinä kehitysvamma-alasta kiinnostunut lähihoitaja (tai lähihoitajaksi jo opiskeleva)! Jos sinua kiinnostaa kehittää osaamistasi kehitysvamma-alalla ja omaat avoimen ja innostuneen asenteen, liity osaavaan ja huumorintajuiseen työyhteisöömme Palomäen asumisyksikköön. Tarjoamme sinulle nyt määräaikaista työtä koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana. Määräaaikaisen työn pituus on soviteltavissa sinun ja yksikön tarpeiden mukaisesti 11.7-31.12.2022 välille.

Yksikössämme työskentelee lähihoitajia, ohjaajia ja sairaanhoitaja. Muodostamme työssämme vahvan tiimin ja jaamme osaamista keskenämme. Palomäessä yritämme tehdä asukkaidemme arjesta heidän omannäköistä laadukasta arkea, jossa tuemme heitä ja yritämme löytää yhdessä keinoja elämän taitojen opetteluun. Asukkaamme ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on arjessaan suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Palomäessä turvallisuus on yksi toimintamme arvoista, jonka edistämiseksi pyrimme toimimaan työssämme yhdenmukaisesti ja sovittujen tomintapojen mukaisesti ja sitoudumme niihin. Strukturoimme päivien toimintoja ja kommunikoimme tavoilla, joita asukkaamme ymmärtävät. Turvallisuus tarkoittaa meille myös sitä, että voimme luottaa työyhteisöömme ja sieltä saamaamme tukeen työssä.

Yksikkömme sijaitsee aivan mahtavassa ympäristössä Liedon Littoisissa. Emme oleta sinun olevan vielä kehitysvamma-alan rautainen ammattilainen tai osaavan käyttää vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä taikka autismikuntoutuksen keinoja, vaan huippuporukkamme opastaa ja perehdyttää sinut kehitysvamma-alan pyörteisiin. Arvostamme kuitenkin, jos et kaihda haasteita tai vastuuta sekä olet oma-aloitteinen ja omaat kehittävän asenteen työskennellessäsi.

Tätä työtä varten sinulla tulee olla lähihoitajan perustutkinto tai sinun tulisi olla aloittanut lähihoitajan opinnot, voit suorittaa ne meillä oppisopimuksella loppuun. Lisäksi sinun tulee esittää ennen työsuhteen aloitusta rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen sekä tartuntalain 48§:n edellyttämä rokotussuoja. Organisaatiomme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Jos olet jo opinnot loppuun suorittanut valmis lähihoitaja ja työskentelet määräaikaisesti 11.7-30.9.2022 ajan, maksetaan sinulle rekrytointilisä 350e/ kk ko. ajalta.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Palomäentie 2, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä hakuavain 450504/ Palomäen asumisyksikkö.

Lisätietoja arkisin: 

palveluesimies Heidi Eloranta, 040 180 5683, heidi.eloranta@kto-vs.fi

27.6- 24.7 välisenä aikana vs. palveluesimies Gitta Valtonen 040 156 3998, gitta.valtonen@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!