Hoitajan toimi, Kepsy, Paimio
-

Julkaistu

Hoitajan toimi, Kepsy, Paimio

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme hoitajaksi kehitysvammapsykiatriseen kriisi- ja tutkimusyksikköön! Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kehitysvammapsykiatriset kriisi- ja kuntoutuspalvelut on tarkoitettu asiakkaille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neuropsykiatrinen häiriö sekä psyykkisiä oireita tai käyttäytymisen haasteita.

Työhösi kuuluu asiakkaiden arjen rytmittäminen ja toimintakyvyn ylläpitäminen. Työn tavoitteena on edistää asiakkaiden sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, parantaa elämänlaatua ja tuoda päiviin mielekästä tekemistä. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja yhdessä heidän kanssaan harjoittelemme arjen taitoja muun muassa ruoanlaiton, liikunnan, musiikin, luovan toiminnan ja ulkoilun merkeissä.

Asiakkaidemme kanssa työskenneltäessä vuorovaikutus ja kommunikaatio ovat onnistumisen avaimia, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Aito kiinnostus psyykkisesti oireilevien ja haastavasti käyttäytyvien asiakkaiden hoidosta on eduksi. Lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Vastapainoksi vaativalle työlle tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tarjolla on myös lyhyempiä sijaisuuksia, joihin voit hakeutua, jos opiskelet sosiaali- ja terveysalaa. Opinnot voi mahdollisesti suorittaa loppuun myös oppisopimuksella.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä hakuavain 442448 / Kehitysvammapsykiatrinen kriisi- ja tutkimusyksikkö.

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Erkka Hakola, 050 514 7342, erkka.hakola@kto-vs.fi

 

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 16.00


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!