Ohjaaja, Viklonpuisto, Loimaa
-

Julkaistu

Ohjaaja, Viklonpuisto, Loimaa

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Viklonpuistoon Loimaalle, vakanssi on uusi. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen työyhteisön tukemana.

Viklonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kotiin annettavaa päivätoimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville asiakkaille. Toimimme aivan uusissa tiloissa Loimaan Hirvikoskella. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden vapaa-ajalla olemme mukana myös heidän harrastuksissaan esim. uimassa ja ratsastamassa. Ohjaajana työhösi kuuluu myös mm. asiakkaiden suunnitelmien laatimista, palvelujen ajantasaisuudesta ja koosteiden kirjaamisesta vastaamista, vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja toteuttamista sekä yhteistyötä asiakkaan verkoston kanssa. Ohjaajat tekevät pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Arvostamme omatoimisuutta, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten asukkaidemme hyvän elämän edistämiseen. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.7.-30.9.2022.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ja CV osoitteella: KTO Viklonpuisto, Viklontie 2, 32210 Loimaa (kuoreen merkintä: "Ohjaaja / hakuavain 453408")

 

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Else Paju p. 040 662 3383, else.paju@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!