Ohjaajan sijaisuus, Viklonpuisto, Loimaa
-

Julkaistu

Ohjaajan sijaisuus, Viklonpuisto, Loimaa

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haemme ohjaajan sijaista ajalle 1.9.2022-30.4.2023 Viklonpuistoon Loimaalle. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen työyhteisön tukemana.

Viklonpuisto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kotiin annettavaa päivätoimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville asiakkaille. Toimimme aivan uusissa tiloissa Loimaan Hirvikoskella. Asumisen arjen ja perushoidon lisäksi mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden vapaa-ajalla olemme mukana myös heidän harrastuksissaan esim. uimassa ja ratsastamassa.

Arvostamme omatoimisuutta, positiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta kehitysvammaisten asukkaidemme hyvän elämän edistämiseen. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, me autamme ja perehdytämme tehtävään. Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.-30.9.2022.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Haastatteluun voidaan kutsua hakuajan vielä jatkuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ja CV osoitteella: KTO Viklonpuisto, Viklontie 2, 32210 Loimaa (kuoreen merkintä: "Hoitaja / hakuavain 450589")

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Else Paju p. 040 662 3383, else.paju@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!