Ohjaajan toimi, Liuskallio, Mynämäki
-

Julkaistu

Ohjaajan toimi, Liuskallio, Mynämäki

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle! Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Kodikkaan yksikkömme asukkaina on 14 aikuista kehitysvammaista, jotka tarvitsevat arjessaan monenlaista tukea. Tarjoamme ympärivuorokautista autettua asumista sekä tuettua asumista omissa asunnoissa. Teemme töitä sen eteen, että asiakkaamme saavat elää omannäköistä elämää - tule sinäkin työskentelemään innostavaan työyhteisöömme!

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Liuskallion asumisyksikössä työskentelet kaksivuorotyössä ja työvuorot painottuvat arkeen.

Ohjaajana työtehtäviisi kuuluu:

  • vastata asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta>
  • ylläpitää aktiivista arkea
  • huolehtia hyvästä hoidosta
  • toiminnan suunnittelu
  • kommunikaatioasioita huolehtiminen
  • yksilöllisten suunnitelmien ja viikkostruktuurien teko.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys ja moniammatillinen työyhteisö. Työn vastapainoksi tarjoamme sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun e-passin muodossa sekä SOTE-sopimuksen mukaiset lomaedut. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.5.-30.9.2022.

Ohjaajan kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto (esim. sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti). Eduksesi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä ja vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä. Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys ja halu oppia erilaisuudesta - tarvitset avointa asennetta ja reipasta työotetta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on neljä kuukautta.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelut voidaan aloittaa hakuajan voimassa ollessa.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen KTO/Liuskallion asumisyksikkö, Palveluesimies Heli Tepponen, Sorsantie 4, 23100 Mynämäki. Kuoreen merkintä "Hakuavain 443976".

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Heli Tepponen 040 485 4565, heli.tepponen@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!