Hoitaja, Pajukuja ja Teollisuustie, Laitila
-

Julkaistu

Hoitaja, Pajukuja ja Teollisuustie, Laitila

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan taitaja! Tule osaksi hoitohenkilökuntaa Pajukujan ja Teollisuustien asumisyksiköihin. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa, jossa saat työhösi moniammatillisen tiimin tuen. Haemme hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pajukujan ja Teollisuustien asumisyksiköihin Laitilaan. Jos haluat olla mukana kehittämässä laadukasta asumispalvelua, olet oma-aloitteinen ja hallitset haastavatkin tilanteet sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tämä paikka on sinua varten.

Pajukujan asumisyksikkö sijaitsee lähellä Laitilan keskustaa, rauhallisessa ympäristössä, jossa on iso pihapiiri. Tilamme ovat uudehkot ja toimivat, ja meillä on tilaa järjestää esimerkiksi asukkaille ohjelmaa vaikka tanssien muodossa.
Vastapainoksi työlle tarjoamme joustavan ja huumorintajuisen työyhteisön.
Mahdollistamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja SOTE sopimuksen mukaiset lomaedut.

Laitilassa sijaitseva Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän kodin vaikeasti tai keskivaikeasti kehitysvammaisille aikuisille, jotka tarvitsevat päivittäisissä toiminnoissaan jatkuvaa tukea, ohjausta ja apua.
Teollisuustien asumisyksikkö tarjoaa kodin asiakkaille, jotka tarvitsevat tukea ja ohjausta arjen toiminnoissa.

Palveluissamme korostuvat kuntouttava työote sekä asiakasta kunnioittava kohtelu. Kannustamme asiakkaitamme osallisuuteen ja autamme elämään mielekästä, oman näköistä arkea.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen Pajukuja 3-4, 23800 Laitila. Kuoreen merkintä hakuavain 276268 / Pajukuja.

Lisätietoja arkisin:

vs. palveluesimies Päivi Palmunen, 040 6352 396, paivi.palmunen@kto-vs.fi

 

Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 23.59.


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!