Hoitajan kesäsijaisuus, Liuskallio, Mynämäki
-

Julkaistu

Hoitajan kesäsijaisuus, Liuskallio, Mynämäki

Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva! Tule osaavaan joukkoomme osaksi Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle! Meillä monen sattuman summana edellee tarve kesäsijaiselle.

Haemme hoitajaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen. Jos omaat ennakkoluulottoman ja aktiivisen työotteen vuorovaikutustaitoineen, sovellut työyhteisöömme tiimityöskentelijäksi. Kehitysvamma-alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Halutessasi mahdollisuus myös pidempään sijaisuuteen. Haussa myös keikkaluonteiseen työhön osaavia tekijöitä.

Mynämäellä sijaitseva asumisyksikkömme on turvallinen koti 14 kehitysvammaiselle aikuiselle. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Yksikön kesäsijaisena vastaat yhdessä muun tiimin kanssa muun muassa asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta

Työ on ensisijaisesti kolmivuorotyötä mutta myös sovittavissa. Kesätyön on ajalle 1.6-30.8.2022 mutta myös lyhemmät ajanjaksot käyvät. Tehtävässä maksetaan palkan päälle rekrytointilisää 350 €/kk määräaikaisesti ajalla 1.5.-30.9.2022.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan 2. asteen tutkinto tai alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset sähköisenä Kuntarekryn kautta. Haastatteluja järjestetään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Heli Tepponen, 040 485 4565, heli.tepponen@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!