Hoitajan kesäsijaisuus, Liuskallion asumisyksikkö, Mynämäki
-

Julkaistu

Hoitajan kesäsijaisuus, Liuskallion asumisyksikkö, Mynämäki

Hei sinä hoitotyön ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva! Tule osaavaan joukkoomme osaksi Liuskallion asumisyksikköön Mynämäelle! Haemme hoitajaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen.

Jos sinulla on ennakkoluuloton ja aktiivinen työote vuorovaikutustaitoineen, sovellut työyhteisöömme tiimityöskentelijäksi. Kehitysvamma-alan tuntemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Halutessasi mahdollisuus myös pidempään sijaisuuteen. Haussa myös keikkaluonteiseen työhön osaavia tekijöitä.

Mynämäellä sijaitseva asumisyksikkömme on turvallinen koti 14 kehitysvammaiselle aikuiselle. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Yksikön kesäsijaisena vastaat yhdessä muun tiimin kanssa muun muassa asukkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta

Työ on ensisijaisesti kolmivuorotyötä mutta myös sovittavissa. Kesätyön on ajalle 1.6.–30.8.2022 mutta myös lyhemmät ajanjaksot käyvät.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan 2. asteen tutkinto tai alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset sähköisenä Kuntarekryn kautta. Haastatteluja järjestetään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin klo 8–16:

Heli Tepponen, palveluesimies
040 485 4565
heli.tepponen@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!