Hoitajan/ohjaajan kesälomasijaisuus, Nepsy 2, Paimio
-

Julkaistu

Hoitajan/ohjaajan kesälomasijaisuus, Nepsy 2, Paimio

Hei sinä nepsy- ja mielenterveyskuntoutuksesta kiinnostunut lähihoitaja/sairaanhoitaja/toimintaterapeutti/fysioterapeutti/sosionomi tai alaa opiskeleva! Haemme sote-alan ammattilaista tai opiskelijaa kesätöihin kesä-elokuulle Neuropsykiatriselle tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2:lle eli Nepsy 2:lle.

Yksikkömme tarjoaa eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa kehitysvammaisille henkilöille, joilla on mielenterveydellisiä tai neuropsykiatrisia haasteita. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asiakkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asiakkaidemme tasapainoisen elämän saavuttamiseksi. Vastapainoksi vaativalle työlle tarjoamme rennon ja joustavan työyhteisön.

Hoitajana vastaat muun muassa asiakkaiden päivittäisen toiminnan toteutumisesta, aktiivisesta arjesta sekä hyvästä hoidosta. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus kehitysvamma-alalta tai mielenterveystyöstä luetaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä täysi-ikäisyyttä. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 440525/ Nepsy 2.

 

Lisätietoja arkisin klo 8–16: 

Jari Kukkaisniemi, palveluesimies
040 194 3235
jari.kukkaisniemi@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!