Lyhytaikaisia sijaisuuksia
-

Julkaistu

Lyhytaikaisia sijaisuuksia

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija! KTO Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen asumispalveluissa tarvitaan sijaisia hoitajan ja ohjaajan sekä sairaanhoitajan tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eripituisia. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Työtehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden hoito- ja ohjaustyö arjen toiminnoissa, huomioiden yksilölliset tuen tarpeet ja toiveet.

Asumisyksikkömme sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella (Turku, Laitila, Kemiönsaari, Kaarina, Lieto, Sauvo, Mynämäki, Alastaro, Paimio).

Toivomme sinulta joustavuutta, yhteistyötaitoa ja positiivista asennetta!

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto, AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai olet alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Nyt kun mielenkiintosi heräsi, niin laita hakemus Hae työpaikkaa -linkistä ja me olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi.

Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset/opintosuoritusotteen sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Lisätietoja:

Rekrytointikoordinaattori
Kati Helttula
kati.helttula@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!