Ohjaaja, hoitaja, erityisavustaja, Osallisuutta edistävä toiminta, Turku
-

Julkaistu

Ohjaaja, hoitaja, erityisavustaja, Osallisuutta edistävä toiminta, Turku

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, alaa opiskeleva tai alasta kiinnostunut! Tule Turun toimipisteeseemme osaksi KTO:n Osallisuutta edistävän toiminnan luovaa henkilökuntaa. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme tekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin; ohjaajia, hoitajia, erityisavustajia, alan opiskelijoita tai alasta kiinnostuneita.

Arvostamme autismiosaamista ja/tai kokemusta kehitysvammatyöstä. Katsomme eduksi myös erityisosaamisen liittyen vaihtoehtoisiin kommunikointimenetelmiin. Mikäli sinulla ei ole kokemusta kehitysvammatyöstä, arvostamme avointa suhtautumista ja halua oppia uutta. Jos sinulla on lisäksi hyvät yhteistyö-ja vuorovaikutustaidot, ota rohkeasti yhteyttä.

Työ on päiväaikana toteutuvaa arkityötä. Asiakkaillamme on erityisen tuen tarve. He tarvitsevat ohjausta ja apua lähes kaikissa päivittäistoimissaan. Osallisuutta edistävä toiminta tarjoaa kuntoutuksellisella työotteella toteutuvaa päiväaikaista toimintaa, jossa asiakas omilla valinnoillaan muokkaa palvelusta omannäköisensä.

Hakemus tehtävään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, kuoreen merkintä: työhakemus, elämäntaitovalmennus, hakuavain 381348

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Mari Koski, 040 651 5154, mari.koski@kto-vs.fi

 

Hakuaika päättyy 31.12.2022 klo 16.00


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!