Sairaanhoitaja, Laneku, Paimio
-

Julkaistu

Sairaanhoitaja, Laneku, Paimio

Hei sinä kehitysvammatyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja! Tule osaavaan joukkoomme KTO:n lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme sairaanhoitajaa pitkäaikaiseen sijaisuuteen lasten ja nuorten neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Lasten ja nuorten neuropsykiatriset kuntoutuspalvelut eli Laneku on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvamma, autismin kirjon häiriö tai muu neurologinen tai neuropsykiatrinen häiriö.

Työ yksikössämme on mielenkiintoista, antoisaa, haastavaa ja monipuolista. Sairaanhoitajana osallistut arjentoimintoihin yhdessä lähihoitajien kanssa huolehtien lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Huolehdit lasten perushoidon lisäksi leikistä ja ulkoilusta osana työryhmää. Työsi on enemmän ohjauksellista kuin perinteistä sairaanhoitajan hoivatyötä. Lisäksi sairaanhoitajana vastaat lääkehoidosta ja sen seurannasta yhdessä muiden yksikön sairaanhoitajien kanssa, osallistut tarvittaessa lasten palavereihin sekä ohjaat työryhmää sairaanhoidollisissa kysymyksissä.

Lanekussa tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, keskeneräisyyden sietokykyä, halua ja kykyä olla aidosti läsnä, uskallusta heittäytyä. Eduksesi on aiempi kokemus kehitysvammatyöstä tai vahva mielenkiinto ja halu kehitysvammaisten lasten parissa työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto. Haussa huomioidaan myös loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 432414 / Laneku.

Lisätietoja arkisin klo 8–16:

Marjukka Paajolahti-Halme, palveluesimies
040 525 2409
marjukka.paajolahti-halme@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!