Sairaanhoitaja, Merenhelmi, Kemiö
-

Julkaistu

Sairaanhoitaja, Merenhelmi, Kemiö

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity osaavaan tiimiimme ja tule töihin Merenhelmen asumisyksikköön. Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet oman työsi kehittämiseen koulutusmyönteisessä organisaatiossa sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Sairaanhoitajana vastaat mm. yksikön lääkehoidon kokonaisuudesta ja kehittämisestä sekä asiakkaiden terveyteen ja terveyspalveluihin liittyvistä asoista. Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Merenhelmen asumisyksikkö tarjoaa turvallisen ja pysyvän kodin kehitysvammaisille aikuisille. Yksikkömme sijaitsee Kemiön keskustassa, aivan palvelujen vieressä. Asukkaidemme päivittäinen tuen tarve vaihtelee yksilöllisesti. Sairaanhoitajan työ pitää sisällään asukkaidemme laaja-alaisen tukemisen, hoitamisen ja ohjaamisen päivittäisissä toimissa, vapaa-ajalla sekä asiointikäynneillä.
Asumispalvelujemme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat asukkaalle hyvän, oman näköisen elämän.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kokemusta kehitysvamma-alalta. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Koulutie 12, 25700 Kemiö. Kuoreen merkintä hakuavain 270214 / Merenhelmen asumisyksikkö.

 

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Teresa Hirvelä, 050 528 7907, teresa.hirvela@kto-vs.fi


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!