Sairaanhoitaja, Sauvo, Sauvo
-

Julkaistu

Sairaanhoitaja, Sauvo, Sauvo

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Haemme joukkoomme sairaanhoitajia vakituiseen työsuhteeseen Sauvon asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Yksikössä on 12 kotia erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Asukkaiden palvelut ja arjen toiminta määrittyvät asukkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Työ on monipuolista hoito- ja ohjaustyötä. Työskentelyä määrittelee asiakkaan osallisuutta, itsemääräämisoikeutta ja yksilöllistä elämän suunnittelua vahvistavat käytännöt. Noudatamme työssämme yksilöllisen tuen laatukriteereitä.

Sairaanhoitajan kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti asukkaidemme hyväksi. Toivomme sinun olevan aktiivinen ja innostunut kehittämään työtä osana tiimiä asukkaidemme hyvän elämän varmistamiseksi. Sairaanhoitajana vastaat muun muassa lääkehoidon kokonaisuudesta sekä kehittämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Pääset lisäksi ylläpitämään ammattitaitoasi muun muassa näytteenotoissa. Virikkeellisen arjen mahdollistaminen, hoito- ja ohjaustyön sekä toiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät ovat osa työtäsi. Yhteistyötä tehdään asukkaan lähiverkoston kanssa saumattomasti.

Asukkaidemme kanssa työskenneltäessä vuorovaikutus ja kommunikaatio ovat onnistumisen avaimia, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi sinulle on työkokemus kehitysvammatyössä, kommunikaatiomenetelmien osaaminen ja suoritetut vammaistyön opinnot.

Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

KTO on koulutusmyönteinen organisaatio ja meiltä on mahdollisuus päästä tarvittaviin koulutuksiin.

Tarjoamme myös monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja SOTE- sopimuksen mukaiset lomaedut.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset sähköisenä Kuntarekryn kautta. Haastatteluja sekä valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin:

vs. palveluesimies Ria Saarelainen, ria.saarelainen@kto-vs.fi, 040-6651343
tai vs. asumispalvelujen johtaja Maiju Salonen, maiju.salonen@kto-vs.fi, 040-1440351


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!