Sairaanhoitajan virka, Laku, Paimio
-

Julkaistu

Sairaanhoitajan virka, Laku, Paimio

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, tule osaavaan joukkoomme KTO:n lääketieteelliseen hoito-, tutkimus- ja kuntoutusyksikköön vakituiseen työhön!

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen virkasuhteeseen. Jos olet kiinnostunut lasten sairaanhoidosta, on tämä paikka sinua varten!
Yksikkömme palvelee pääasiassa lapsia ja nuoria, joilla on kehitysvamma tai kehitysviive sekä tutkimuksellinen, hoidollinen tai kuntoutuksellinen kehitysvammalääketieteeseen kuuluva palvelun tarve. Tarjoamme myös lyhytaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja kehitysvammaisille lapsille ja aikuisille.

Yksikössämme, tuttavallisemmin Lakussa
- pääset hoitamaan mm. harvinaissairauksia ja epileptikkoja
- opit erilaisista hengityssairauksista ja -vajauksista, niiden hoidosta, laitteistosta ja seurannasta
- kädentaitosi kehittyvät ja apuvälineet tulevat tutuksi
- opit vaativiakin erityistaitoja
- sinusta tulee osa huumorintajuista, yhteisöllistä porukkaa.

Monipuolisessa työssäsi sinua tukevat hyvä perehdytys, moniammatillinen työyhteisö sekä kattavat koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme sinulle liikunta- ja kulttuuriedun e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 477811/ Laku.

Lisätietoja arkisin:

palveluesimies Lena Tuominen, 050 514 7338, lena.tuominen@kto-vs.fi

 

Hakuaika päättyy 6.12.2022 klo 16.00.


Asiasanat


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!